Pěšky kolem světa - kudy z města z ven?

Za nedlouho, v neděli 1. června 2014 vyrážím na první etapu pěšího putování kolem světa. Je to cesta od P o U t N í Ka pro poutníky a tak budu potřebovat Vaše zapojení, Vaši pomoc a podporu. Mé kroky povedou ze Dvora Králové nad Labem, přes Hradec Králové na Prahu, přes poutní místo Skoky dále na Cheb a přes Německo do Lucemburska.

Návrh trasy přes Českou republiku.
 
Napište mi prosím do komentářů Vaše návrhy kudy bych měl projít, jaké místo nevynechat a nebo pokud mě chcete pozvat třeba na promítání či poznat moji maličkost či společně zasadit strom.

Chcete mi pomoci? Zúčastněte se některé z pořádaných akcí, viz leták na konci. 

Zasaďme společně na cestě Strom Míru. O co se jedná? Rád bych na různých místech, kterými budu procházet a s různými lidmi zasadil upomínkový strom cesty, kterou podnikám s mírovým poselstvím. Ideální příležitost pro základní a střední školy, farní sbory, neziskové organizace, města. První strom zasadíme spolu s žáky ZŠ Podharť ve Dvoře Králové nad Labem v pátek 30. května 2014.


  
Další možnost jak mi pomoci, je uspořádat přednášku - promítání o šestnáctitisícikilometrovém vejšlapu s kterou jsem za poslední půl rok objel Českou republiku a Slovensko. Cílová skupina pro děti od 5. tříd základních škol až po domovy důchodců. Podívejte se na místa pohledem P o U t N í Ka, který kráčí krajinou rychlostí do 5 kilometrů za hodinu. Rád se u Vás v rámci svého putování zastavím a pohovořím o cestách i necestách.

A nebo podpořte některý z projektů, který jsem se rozhodl propagovat na své cestě.
Předběžný harmonogram pro putování Českou republikou:
  • 1.6.2014 - start ve Dvoře Králové nad Labem
  • 7.6.2014 - biřmování v HK (budu se vracet z cesty na jeden den do HK)
  •  13. - 15. června - Praha
  • 20. nebo 21. - pouť Skoky
  • 29.6. - hranice s Německem
Připravuji též pravidelně aktualizovanou mapu, tedy vždy jste vítáni se připojit, na hodinu, den či více.

A teď již slíbený plakát k akcím, které jsou již připraveny.


V dalším putování mohu pokračovat díky podpoře společnosti T-MC66 spol. s r.o. a mnoha dalších.

... putujte se mnou ...

Děkuji    
P o U t N í K
  Petr     
 

Oblíbené příspěvky