P o U t N í Kova Pětka;

Moc mu to studium nejde, pokud dostává pětky, že? Ale tohle není známka, nýbrž počet let.

Jsou životní okamžiky na které se nezapomíná. Jedním z nich je pro mne 12. prosinec 2009, kdy se zrodil P o U t N í K.  Nebo lépe napsáno, v ten jsem se rozhodl, že vykročím na pouť do Santiaga de Compostela. 

loga, která vystřídala facebook stránka P o U t N í K
Milí přátelé, známí a příznivci P o U t N í Ka, přijměte pozvání na malou oslavu této události. K tomu ještě moje maličkost na konci prosince otočí 34. stránku svého života a začne se popisovat další prázdný list života a tak je to vlastně dvoj oslava.

Za uplynulých 5 let jsem strávil téměř 1000 dní na cestách, poutních stezkách. Prošel 27 státy a v nohách mám něco přes 20 000 km. Moc rád se s vámi uvidím a pohovořím o tom co mi cesta dala, co mi vzala. Ale nejen o tom. Prostě budu rád za vaši přítomnost.

Přijďte v neděli 14. prosince do Divadla Kámen (www.divadlokamen.cz) na adrese Nekvasilova 625/2, 186 00 Praha-Karlín, volný začátek je od 18 hodin, ale já tam budu již vše připravovat dříve, tak mě tam zastihnete.

Mimo jiné se můžete těšit na:

  • po celou dobu promítání fotografií, časosběrných sekvencí, které byly pořízeny při letošním putování na SEVER
  • kolem 19 hodin vystoupí Miroslav Kemel - http://www.mirekkemel.cz
  • od cca 20 hodin bude zhruba půlhodinové povídání o letošním putování "Cesta na sever"
  • po celý večer nabídnu možnost si za dobrovolný příspěvek odnést vystavené fotografie, kde výnos bude předán Domovu sv. Josefa (www.domovsvatehojosefa.cz), kterému bylo letoší putování věnované
Občerstvení a pití, a pití a občerstvení zajištěné a taky bude dort. Neděle je třetí adventní a pokud chcete přeci jen něco přinést, vezměte trochu domácího cukroví, které máte připravené na Vánoce. Vzájemně ho ochutnáme a třeba si vyměníme i recepty.

Ukázka fotografií z letošního putování.



Další z možností jak podpořit Domov svatého Josefa.
Díky a těším se na vás.

P o U t N í K
Petr

Oblíbené příspěvky