Napiš si o přání s mírovým vzkazem ...

Lemniskáta je rovinná křivka. Schválně si dejte do prohlížeče obrázků vyhledat tento pojem. Ale též je to obecně prospěšná společnost, s kterou jsem letos navázal spolupráci. A jejich klienti, kteří zde pracují převážně na výrobě papírenských výrobků jako jsou sešity pro Waldorfské školy, mi připraví několik desítek originálních přání, za jehož návrh vděčím Andree Slovákové. O tom, že Lemniskáta vůbec existuje jsem se dozvěděl od úžasné Vlasty Vyčichlové, která stojí za vznikem spolku Anaon o kterém se můžete dozvědět více zde.
Vámi zvolený návrh přání, které se mnou letos bude putovat Evropou. Návrh zpracovala Andrea Slováková, www.gelovemandaly.cz

Hlavním mottem o. p. s. Lemniskáta je život bez bariér. I já se svým putováním kolem světa se snažím jít proti bariérám, které oddělují lidi, národy či celé kontinenty. Ukázat na jednotící prvky, které nám jsou všem společné. Putovat pěšky kolem světa pro mír je myšlenka. A každým rokem hledám způsob, jak ji zhmotnit, jak ji uchopit a posunout dále k realitě. Mír je slovo. Každý si pod ním představí něco jiného, něco svého. A proto si pojďme zahrát s  představivostí. Inspiroval jsem se Pavlem Janštou, který v roce 2010 putoval do Jeruzaléma. Lidi, které potkával na cestě, oslovoval s prosbou, aby znázornili jednu ze tří ctností - víru, naději nebo lásku. Díky tomu jsem se rozhodl, že letošní etapu pro mír pojmu podobným způsobem. Ovšem mým tématem je MÍR. Ty, které potkám na cestě, oslovím, aby na přání z Lemniskáty nějakým způsobem znázornili či zachytili, co cítí pod slovem mír - peace. A též je poprosím o zanechání přání pro vás.

A nyní to nejdůležitější. Příjemcem tohoto přání může být kdokoliv z vás. Stačí mi tu nechat adresu a já se postupně všechny pokusím uspokojit postupným zasláním přání s mírovým poselstvím. Tomu autorovi, který se uvolí a nechá mi zpáteční adresu, budete moci na oplátku odpovědět svým přáním či poselstvím.

Jdete do toho? Tak neváhejte a vyplňte potřebné údaje níže. Pro žádné jiné účely než zaslání mírového přání nebudou použity.





Oblíbené příspěvky