Před-objednávka kalendáře 2016

"...voda má rozpuštěné vlasy..." Nádherný verš z písně Modlitba za vodu od Hradišťanu, který zhudebnil báseň od Jana Skácela. Letošní první 4 měsíce putování Skandinávií, konkrétně Norskem a Švédskem má pro mě silné spojení s vodou. Byla všudypřítomná. Téměř na každém kroku. Mnohdy jsem z ní byl až zoufalý, neb co krok, to "čvachtnutí" a dříve či později boty promáčené. Ovšem desítky nádherných jezer, nekonečné potůčky, ledovcové řeky, déšť, sníh, ledovce. Ranní rosa nebo mlha v horách. Ty pohledy a atmosféra všechno nepohodlí předčilo. Voda je základem života, základem všeho. Bez vody život brzy končí. A tak jsem vodě věnoval kalendář. Jedná se o druhý poutnický kalendář, který jsem pro vás připravil. Jsem fotograf amatér, tak trochu z leknutí a nedělám si ambice konkurovat profesionálům. Ale při putování toužím, trochu se o tu krásu podělit s vámi. Jsou to jen střípky, ale i tak jsem nafotil přes 6000 fotografií. Kalendář aktuálně nemá konečnou podobu, do úzkého finále postoupilo cca 80 snímků, na kterých je tématicky voda přítomna. Právě probíhá hlasování na facebooku a nejlajkovanější snímky budou v kalendáři.

Nabízím vám možnost si kalendář před-objednat za zvýhodněnou cenu a to za 290 Kč s DPH. Tato cena je platná do 15. listopadu 2015. Poté bude zvýšena na 350 Kč s DPH.

Kalendář bude obsahovat 14 listů. Po úvodní stránce na vás čeká 13 měsíců od ledna 2016 do ledna 2017. Formát jsem zvolil na šířku, formátu A3. Přesný rozměr je 45 x 30 cm a provedení v kroužkové vazbě k zavěšení na zeď, kvalitní tisk na matné křídě v gramáži 200 g/m2. Grafické provedení bude podobné tomu z letošního roku. Mrkněte sem. Pro objednávku využijte prosím formuláře níže na stránce.

Pro letošní rok přicházím s novinkou a tou je možnost sestavit si vlastní kalendář z celé kolekce fotografií. Ovšem díky náročnosti zpracování bude cena za každý originální kus 690 Kč s DPH, plus poštovné. V případě zájmu mě prosím kontaktujte mailem a já vám pošlu podrobné informace, jak vybrat.

Výnos z prodeje kalendářů využiji pro další putování kolem světa. A z každého kalendáře půjde 5 Kč na Lemniskáta - život bez bariér, o.p.s. a 5 Kč na Domov svatého Josefa.

V případě zájmu o věnování je trochu problém, neb se v ČR ukáži až začátkem ledna 2016. Výrobu a distribuci kalendáře budu řešit na dálku. Pokud toužíte po osobním, rukou psaném věnování, mohu doručení kalendáře garantovat až v druhé polovině ledna 2016. Děkuji za pochopení.

Děkuji za vaši podporu a těším na setkání někde na cestě nebo při přednáškách po České a Slovenské republice.

Putujte se mnou ...

V kalendáři bude některá z těchto fotografií a v případě, že máte zájem si sestavit vlastní můžete vybírat z celého alba.





Oblíbené příspěvky