Poděkování sponzorům


V letech 2014 a 2015 kdy jsem pěšky putoval s cílem obejít po etapách svět, jsem celkem strávil na cestách téměř 13 měsíců a ušel bezmála 7 000 km. Bez obrovské podpory mých nejbližších, přátel, ale též lidiček mě osobně neznámých, kterým se líbila myšlenka, bych tohle nikde nemohl dokázat. A další velký dík patří partnerům a sponzorům, kteří mě různými způsoby podpořili v mém konání. Bez vás by pěší pouť kolem světa pro mír zůstala pouhou vizí, snem či fikcí.  


 www.t-mc66.cz
Je tým SAP odborníků, mezi které též patřím. Díky za finanční podporu, pomocí níž jsem mohl realizovat realizovat některé neziskové přednášky a další aktivity související s rozšiřováním informací o putování.


www.hopestudio.cz 
 HOPE Cardgame
Vlajkovou lodí společnosti HOPE Studio je desková karetní hra HOPE Cardgame, která spatřila světlo světa v roce 2015. HOPE Studio se specializuje na webdesign, grafiku a vděčím jim za pomoc v těchto oblastech.

 www.toactivity.cz 
Když dva dělají totéž, není to vždy totéž. Díky ToActivity a výrobkům, které nabízí ve svém obchodě mi nikdy na cestách nebyla zima. A to zejména díky kvalitnímu merino oblečení, které je vyrobeno ze 100% vlny. Majitel obchodu je též nadšený poutník, ovšem cyklopoutník a každému se vždy snaží doporučit to nejlepší s ohledem na využití. Pavel mi též zprostředkoval boty značky Meindl a několik skvělých kousků oblečení od společnosti tilak, díky kterým jsem byl na cestách vždy v suchu.


Spolupráce s tímto "Mercedesem" mezi výrobci kvalitního outdoorového oblečení je navázána nepřímo, právě přes výše uvedenou společnost ToActivity. Jsem rád a vděčný, že mohu na své cestě hrdě nést prapor českých výrobků, které mi cestu zjednodušují. Konkrétně jsem využíval bundu Storm s Gore-Tex membránou, 2x kalhoty, jedny běžné, model Crux a druhé též s membránou. A posledním kouskem byla stretchová mikina Femund.
 Aligator
Kdo by neznal slavný slogan z básníků "v botách od Aligátora, nikdy nešlápnete vedle". Ovšem tento Aligator mě nevybavil botami, nýbrž skvělou komunikační technikou a to odolným smartphonem RX430 eXtremo a dalšími drobnostmi, zejména paměťovými kartami pro foťák.
www.viry.cz
I poutník musí být na cestách chráněn před viry a to i těmi počítačovými, ovšem kamarádovi Igimu vděčím za finanční podporu na cestě.


www.dexter.cz
Dexter dělá krásné cyklodresy a pro moji první etapu v roce 2014 mi vyrobil perfektní kousek. Nakonec mi sloužilo i při druhé etapě, v roce 2015. Nakonec jsem ho symbolicky spálil u jezera Tudu, kde jsem se rozhodl nepokračovat dál v osamoceném putování.  
Bez šťávy to nejde. Tedy, jde, pokud nechcete své zážitky sdílet, fotit a používat navigaci. Já jsem si odpojení od civilizace užil v letech 2010 až 2012, ale poslední dva roky jsem chtěl být co nejvíce v kontaktu a sdílet své zážitky z cest. V tom mi výborně pomohl battery pack Venture 30, který mi dodával energii v místech, kde byste těžko hledali elektrické zásuvky.
 SirJoseph

Rok 2015 byl ve znamení severského putování a myslím, že jsem udělal jedno z nejlepších rozhodnutí, když jsem si pořídil péřový spacák. Chtěl jsem českého výrobce a tak volba padla na model KOTEKA II 500. SirJoseph mi poskytl na tento spacák slevu. Dnes už nechápu, že jsem mohl spát v něčem jiném. Je pravda, že cena za takový spacák je vysoká, ale komfort, který přináší je fantastický.

Byť jsem se rozhodl sám nepokračovat dál, cesta tu stále čeká na vás. Pojďme společně obejít pěšky svět pro mír. Jsem tu, abych pomohl a podpořil kohokoliv, kdo se odváží převzít pomyslný štafetový kolík a jít dál...

"cestu Ti může ukázat někdo jiný, ale kráčet po ni už musíš sám"

... děkuji vám ...

Oblíbené příspěvky