Kalendář - CAMINO 2017

I rok 2016 byl bohatý na putování. Byť na kratší než jsem absolvoval v předchozích letech, ale i tak jsem pořídil mnoho fotografií. Některé, snad i trochu povedené. Ale svůj třetí kalendář, který může zdobit i vaši zeď po celý rok 2017 jsem se rozhodl sestavit z fotografií, které jsem pořídil v rozpětí června až prosince roku 2010, při mém prvním velkém putování. Jsou to snímky ze svatojakubské cesty, kdy jsem procházel Českou republikou, Rakouskem, Švýcarskem, Francií a Španělskem.
Je to takové ohlédnutí téměř 6 let na zpět. Ohlédnutí na cestu, která mi změnila života. Vím, že fotografie nejsou technicky dokonalé. Zato jsou doslova poctivě vyšlapané. Na cestě jsem se učil prvně v životě se zrcadlovkou SONY a550. Za každým snímkem se skrývá malý příběh. Příběh o odhodlání, vytrvalosti, bolestech i radosti. Příběh cesty jednoho člověka, který se rozhodl jít za svým snem. Za voláním, které ucítil a které se rozhodl nepohřbít někde v hluboko v nitru, v šuplíku nesplnitelné.

V kalendáři najdete celkem 13 listů. Po úvodní stránce na vás čeká 12 měsíců od ledna do prosince  roku 2017. A to vše ve formátu na šířku, velikosti A3. Přesný rozměr je 45 x 30 cm a provedení v kroužkové vazbě k pověšení na zeď, kvalitní tisk na matné křídě v gramáži 300 g/m2. 
Cena kalendáře je 290 Kč s DPH za jeden kus. Osobní odběr bude možný na několika místech ČR. V případě zaslání počítejte s poštovným a balným, které se liší podle počtu objednaných kusů. Od 5 kalendářů je poštovné a balné zdarma.

CAMINO, španělské slovo pro cestu. Buen camino je jedno z nejčastějších slovních spojení, které při svém putování na cestě uslyšíte. Moc by mě potěšilo, pokud pro vás kalendář bude motivací, inspirací k tomu vyrazit na vaši vlastní cestu. Slibuji, že pokud vyrazíte, bude to pro vás neopakovatelný zážitek. Můj dobrý kamarád Honza Dušek též touží vyrazit. Má to trochu složitější, neb ho posledních pár let pokouší roztroušená skleróza. Dostal se na elektrický invalidní vozík. Ale nic nevzdává. Navrhl a slíbil jsem mu, že se vydáme na CAMINO společně. K tomu jsou ovšem zapotřebí finanční prostředky. Proto jsem se rozhodl tento kalendář a celý výtěžek z jeho prodeje věnovat na spolufinancování tohoto putování, které se pokusíme realizovat již v roce 2017. Jeho zakoupením, tak podpoříte splnění dalšího snu.

Pro objednání využijte formulář, který je umístěn níže, pod náhledy jednotlivých stránek kalendáře.

Chtěli byste si sestavit kalendář vlastní nebo udělat firemní a využít k tomu některé z mých fotografií. Neváhejte mě kontaktovat.

Děkuji a přeji krásné podzimní dny.

Putujte se mnou ...

Petr




Oblíbené příspěvky