Cesta na sever - tipovací soutěž

Praha, Lucemburk, Brusel, Amsterdam, Berlín. 160 dnů putování a 3 076 km v nohách. V pondělí 10. listopadu vyrážím na závěrečnou odhadem 20 denní etapu do Kodaně. A k této příležitosti jsem pro vás připravil spolu s mým sponzorem ToActivity malou tipovací soutěž. Otázka je jednoduchá. Kolik celkově budu mít v nohách kilometrů až doputuji do centra Kodaně? Své tipy můžete zasílat prostřednictvím formuláře níže do 30. listopadu 2014 (původní termín 20.11.2014 byl posunut). Až letošní etapu dokončím, všechny naputované kilometry spočítám a tři nejbližší tipy získají drobné ceny ze sortimentu obchodu ToActivity. A jsou to Merino výrobky, které sám na cestě využívám.
Pro účast v soutěži, označte stránku ToActivity na facebooku jako To se mi líbí. (platí pouze pro ty soutěžící, kteří zde mají účet, ale soutěže se mohou zúčastnit všichni)

www.toactivity.cz


S odesláním formuláře souhlasíte se zařazením vaší e-mail adresy do kontaktů společnosti ToActivity pro potřeby zasílání marketingových nabídek.

Těším se na vaše tipy a vy se můžete těšit na tyto ceny:

první cena - Pánské 100% merino triko QUIDO

druhá cena - Merino ponožky WSM

třeti cena - Merino ponožky WHI

Plán pro letošní rok bylo dojít až do norského Trondheimu, který cca 600 km severně od hlavního města Norska, Osla. Ovšem díky pomalejšímu tempu, několika zastávkách v hlavních městech, různých akcích v České republice a přestávce letošní pouť ukončím koncem listopadu v Kodani a v další cestě podle původního plánu budu pokračovat na jaře roku 2015. 



Oblíbené příspěvky