Přehled poutí na rok 2021

Přátelé, poutníci. Těžké v současné době něco plánovat, obzvlášť poutnickou sezónu. Stejnou dobrou v minulém roce (březen 2020) to vypadalo, že jen tak nevyrazíme a nakonec se podařilo zrealizovat 13 akcí - poutí. Díky všem, kteří jste se připojili na den, pár kilometrů nebo na většinu poutí. Byl to náročný a přesto krásný a "výživný" rok. A věřím, že letošek bude poutnicky opět velmi nápaditý. A při společných cestách se budeme vzájemně povzbuzovat, bavit a těšit jen tak z obyčejného bytí. Které se vlastně velmi snadno může proměnit v neobyčejné. 

To, zda se daná pouť uskuteční, či ne, budu informovat podle dostupných informací, možností ubytování a to vše v souladu s nařízeními vydaných vládou ČR. Pokud chcete dostat informace o některé z plánovaných poutí, vyberte si ty poutě, které Vás zajímají a vyplňte nezávazný formulář níže. Na základě Vaší registrace budu zasílat aktuální informace, zejména to, že by byla spuštěna registrace na zvolené putování.

V roce 2021 pro Vás připravuji nebo spolupřipravuji a plánuji tyto poutě:

  • 6. - 10. říjen 2021 - Moravské putování za vínem po svatojakubské cestě
  • Říjen / listopad 2021 - Pouštní putování po stopách našich otců - Abrahamova cesta (Palestina a Izrael na trase Náblus - Jericho - Mrtvé Moře, Betlém - Jeruzalém)
  • 11. - 14. listopad 2021 - Putování za svobodou (Praha - Číhošť) - uskuteční pouze pokud by se neuskutečnilo pouštní putování
  • 25. - 28. listopad 2021 - Adventní putování po CM stezce Z Vranova do Rajhradu

Pokud nechcete některou z uvedených poutí minout, využijte předregistrační formulář níže.

Oblíbené příspěvky