Kalendář P o U t N í K - Pěšky kolem světa 2016 je na světě

Voda živá, voda má a nebo též voda má rozpuštěné vlasy. Voda, od nepaměti inspirovala. Voda, bez ní život není.
A bez ní by nebyl ani letošní kalendář. Na putování Norskem a Švédskem nikdy nezapomenu. Bylo to náročné, bylo to dlouhé, bylo to mokré, bylo to nádherné. Líbí se vám projekt pěšího putování kolem světa? Líbí se vám mé fotografie. Podpořte mě prosím v další cestě, zakoupením kalendáře.
Celkem 14 listů. Po úvodní stránce na vás čeká 13 měsíců od ledna 2016 do ledna 2017 ve formátu na šířku, velikosti A3. Přesný rozměr je 45 x 30 cm a provedení v kroužkové vazbě k pověšení na zeď, kvalitní tisk na matné křídě v gramáži 250 g/m2.
Konečnou podobu kalendáře si můžete prohlédnout na obrázcích níže. Chybí pouze poslední - leden 2017, ten si nechte jako překvapení.Cena kalendáře je stanovena do 15. listopadu 2015 na 290 Kč s DPH za jeden kus a poté bude zvýšena na 350 Kč s DPH. Osobní odběr bude možný na několika místech ČR. V případě zaslání počítejte s poštovným a balným 70 Kč. Výnos z prodeje využiji pro financování dalšího pěšího putování a 10 Kč z každého kusu věnuji organizacím Domov svatého Josefa a Lemniskáta Praha.
Veškeré fotografie použité v kalendáři jsou autorské, pořízené v průběhu 5 měsíců putování Švédskem a Norskem v období od června do října 2015.
Pro objednání využijte formulář, který je umístěn níže, pod náhledy jednotlivých stránek kalendáře.

Chtěli byste si sestavit kalendář vlastní nebo udělat firemní a využít k tomu některé z mých fotografií. Neváhejte mě kontaktovat.

Kalendář symbolicky věnuji Luci Veselé, s kterou jsem letos měl možnost projít část svatoolafské cesty Norskem, která mě k tématu vody inspirovala a která se mnou putuje v myšlenkách a mém srdci dál a dál. A která též o putování krásně píše, viz její blog Via da Luz.

Děkuji za vaši podporu a těším na setkání někde na cestě nebo při přednáškách kdesi.

Putujte se mnou ...






Oblíbené příspěvky