Prodej foto-obrazů ze sbírky SEDMPANY na podporu Domova sv. Josefa

Básnická sbírka SEDMPANY mapuje šestnáct tisíc kilometrů dlouhou pouť Petra Hirsche ze Dvora Králové nad Labem do Santiaga de Compostela, Říma a Jeruzaléma. Spatřila světlo světa 11. září 2013 a spolu s ní vznikla i výstava foto-obrazů. Výstava během pěti let navštívila pár krásných míst po České republice, ale nyní již neputuje a odpočívá u svého autora doma. Vzniknout mohla díky laskavé podpoře Lukáše Sýkory a jeho společnosti T-MC66, která výrobu pláten sponzorovala.

Po více než pěti letech jsem se rozhodl sbírku pláten rozprodat a výtěžek věnovat na podporu Domova svatého Josefa v Žirči, který koná moc potřebnou práci pro lidi se zákeřnou nemocí, která se jmenuje roztroušená skleróza
Předkládám vám aktuální nabídku foto-obrazů. Jejich rozměr je 60x40 cm (pokud není v závorce u textu uvedeno jinak), kvalitní tisk na plátno, prověřen 5 roky. Napnuté na blind dřevěném rámu. Vhodné k zavěšení na zeď. Cena není přesně stanovena (minimální doporučená je 500 Kč). Postup je následující:
  • Vyberte si svůj foto-obraz a napište na upoutnika@gmail.com,
  • pokud bude foto-obraz stále k dispozici, domluvíme předání (pošta, osobně),
  • zašlete dobrovolný příspěvek přímo na účet Domova sv. Josefa, který naleznete na této stránce,
  • radujte se z foto-obrazu a řekněte o možnosti podpory svým známým,
  • toť vše, děkuji za Domov sv. Josefa a přeji ať obraz těší vás či blízké.
Kliknutím na fotografii se dostanete na detail básně se zvětšenou fotografií. Zpět na přehled aktuálně dostupných pláten se dostanete tlačítkem "zpět".
flamenco smrti
bílá oblaka
přededveřmi






spánek z nudy
ve stínu lip
odcházení


ztraceným lodím
Tygří oči (45x30 cm)
oběšený svědek (45x30cm)












Oblíbené příspěvky