"Toto je cesta míru: přemáhejme zlo dobrem, lež pravdou , a nenávist láskou."

Velmi inspirativní postavou k představení  je Peace Pilgrim.

V dnešní době s její prací není mnoho lidí seznámeno, neboť  nás opustila  v roce 1981. Byla příkladem odevzdání se a ukázala jak se dá nalézt  tiché místo uvnitř, které PROSTĚ VÍ a s tím se vydala na svoji životní pouť  Po Cestě.

Jakmile jste v souladu se základní myšlenkou vašeho Vyššího Já, stejně jako ona, pak "odevzdání se" procesu , který následuje lze nejlépe popsat jako žít  s principy lásky a práva. Tím mám na mysli, že spojíte své intuitivní pocity s vědomím myšlením, abyste umožnili  Univerzálnímu Zákonu dělat svou práci, která Vám přinese co očekáváte. Toto se v průběhu času stane přirozeným a harmonickým způsob bytí.

Peace Pilgrim (Pokojná Poutnice) se narodila jako Mildred Norman v roce 1908. Mildred byla necírkevní aktivistka, mystička a vegetariánka. Byla první  ženou, která prošla celou  Appalachian Trail a pak pokračovala pěšky napříč celou Amerikou, kterou přešla více než osmkrát .

Mildred měla vnitřní zkušenost během meditace a VNITŘNĚ byla nasměrována putovat pro mír. (To bylo během Korejské války, kdy mírový aktivismus nebyl tak populární, jak byl později v šedesátých letech). Tento úkol trval dalších 28 let. V roce 1953, přijala jméno "Peace  Pilgrim" a "putovala dokud jí nebylo poskytnuto místo na přespání a pohoštění." Měla na sobě modrou tuniku s jejím novým jménem a sebou měla pouze to co se vešlo do kapes. Peace Pilgrim nikdy nikoho nežádala o noc. Jméno na mikině  udělalo všechnu práci za ni. Dobří lidé na různých místech byli inspirováni a pomáhali jí na cestě. Byla zvána na přednášky a poskytovala rozhovory, kde hovořila o jejím mírovém poselství:


"Toto je cesta míru: přemáhejme zlo dobrem, lež  pravdou , a nenávist  láskou."

Prvotní pomyšlení na vzdání se všeho vlastnictví a vydání se na cestu s vírou je pro většinu z nás trochu skličující. Dovedete si představit její první kroky ? Rozloučila se svými přáteli a vyrazila ze svého města. Mluvit o tom je jedna věc , ale "dělat" je něco jiného. Peace Pilgrim oslavovala svoji  Cestu s radostí a láskou ke zbývajícím dnům a to vše ve spojení s analytickým myšlením pomohlo, že nejistota a strach se před ní rozestoupily, tak jako to udělalo Rudé moře pro Mojžíše.

Vše pracovalo přesně tak, jak bylo potřeba pro ni.

Peace Pilgrim intuitivně věděla (a též žila) totéž, co Ježíš, Mohammed, Buddha a všichni ostatní mistři a učitelé starých časů:

"Děje se to, v co věříte "


Všichni to můžeme udělat, víš …

Pro každého, kdo praktikuje duchovní léčbu mysli (nebo-li afirmaci) je cílem převézt myšlení z toho co chcete k tomu, co už máte. Pocházející z nitra, Božské myšlenky (příčina) se mohou stát realitou ve světě (efekt) v rukou sebevědomého a zkušeného žáka. Protože vesmír vždycky říká "ano", věci se začnou ve světě přeskupovat tak aby se z toho stala realita. "Tato Věc" je TEĎ moje.

Vlastně se to děje po celou dobu, ale jde o to vejít a určit směr pomocí tohoto nástroje.

Je důležité si uvědomit, že výroky poháněné samotnými myšlenkami nejsou účinnější než ty používané s čistými emocemi. Musíte mít obojí dosažení úspěchu.

Jeden z mých učitelů říkával, že nebyl tolik zaujatý tím, co jste cítili jako tím co jste mysleli že jste. Pokud nastala situace, v které bylo užitečné tuto frázi použít, rozšířila jsem toto vyjádření a říkám: "Pokud přijde úspěšná afirmace, Vaše pocity jsou zajištěny pomocí soustředěného pravého myšlení.
V podstatě je mi jedno, co si o tom myslíte, pokud to nepochází z radostných emocí, které podporují tyto myšlenky."

Emoce samy o sobě mohou být přelétavé, nespolehlivé a mohou podléhat změnám z minuty na minutu. Všichni to víme… Samostatné myšlení bez jištění se pocity je jako jít hrát míčovou hru bez zájmu o to, která strana vyhraje.
Seděla jsem proti jedincům, kteří se snaží přinutit své myšlenky se snahou o afirmaci do bodu, který zvrásňuje jejich tvář. (Nezkoušejte to doma). Z druhého pohledu, jedinci opravdu nemusí být jasné tvrzení, že „duch“ to má ve svých rukách… V tom případě se jednoduše optám: „o co přesně se tento duch vlastně stará?“

Klíčem je rovnováha !

OK, takže něco chcete a poté to dáte do placu….  Jak dlouho bude trvat, než se to projeví?

TAK DLOUHO, JAK TO ZABERE

Tak dlouho, jak VÁM zabere vyčištění hlavy, a dostat se do stavu opravdu VĚDĚT, že tato konkrétní věc nebo situace je NYNÍ VAŠE. To není zaklínadlo…

Ale vím, že jestli to funguje u jednoho a pak to funguje pro všechny.

Jaké vyjádření, které bude vycházet z vás nyní musí zajisté přijít.

Pamatujte si, že nejsme výbor na posuzování "cesty a smyslu". Stane se to přirozenou cestou, aneb to co se musí stát, aby se to projevilo v našem světě. Podrobnosti o tom, jak to funguje, upřímně řečeno není vaše starost. Vaším úkolem je být otevřený, když se to děje.

A když se to stane, buďte na to připraveni. Jeden můj přítel říkával: " pokud si obléknete oblek, pak je dobré ho též ukázat.“  To jsem měla vždy ráda.

Řekněte strachu co dělat sám se sebou a jděte do toho!

Podívejme se na to společně:

"Jsem bulvárem na kterém se vzrušující Božské Nápady projevují ve světě. Pro dobro všech a každého dalšího, jsem chápavá k těmto inspiracím. Souhlasím se svojí rolí v přinášení těchto svěžích a vzrušujících zkušeností do života. Nové směry jsou přede mnou, vtiskovat pozitivní výsledky do mého života právě teď! Jsem za to vděčná a tak to nechám být!"

A tak je to
!



 REKLAMA


GoMobile
468x60.gif
INVIA
ePojištění
Nejlevnější povinné ručení

Oblíbené příspěvky