POZVÁNKA: výstava o Jeruzalémské Cestě - JERUSALEM WAY v Evropském parlamentu a mezinárodní setkání poutníků

Přijměte pozvání na otevření "JERUSALEM WAY mezinárodní mírové výstavy" v Evropském parlamentu v Bruselu, kterou zahájí prezident Evropského parlamentu Martin Schulz dne

1. dubna 2014 v 17:30

Ke shlédnutí budou fotografie z 15 států, kterými Jeruzalémská cesta prochází. Fotografie jsou pořízené poutníky z jejich dlouhých a namáhavých cest k místům, kde se psala historie. K vidění budou fotografie i českého poutníka do Jeruzaléma Petra Hirsche. Dále bude následovat projekce zhruba hodinové verze filmu o Jeruzalémské cestě.

Setkání poutníků proběhne po zahájení výstavy uvnitř budovy Evropského parlamentu a též následující den v průběhu výstavy. Mnoho jeruzalémských poutníků bude přítomno, jmenovitě: Johannes Aschauer (Rakousko), Ian Brodrick (Anglie), Manuel Preuss (Německo), Petr Hirsch (Česká republika), Johann Graßer, David Zwilling (Rakousko), Jacques Andre (Francie) a další. Též se můžete setkat s Giovanni Casellim (Itálie), Alexander Behrendt a dalšími skvělými lidmi a poutníky. Omlouvám se, pokud jsem na někoho pozapomněl.

UPOZORNĚNÍ! Každý potřebuje pro vstup do budovy na výstavu povolení, proto je zapotřebí nahlásit: jméno, adresu, datum narození, občanství a číslo pasu. Údaje zasílejte na na Iana Brodricka, který zajistí vystavení povolenek.

Těšíme se na setkání s Vámi.

za organizační tým Johannes


 

Oblíbené příspěvky